Weisz Fanni: Szigorú anyuka leszek!

Weisz Fanni: Szigorú anyuka leszek!

Sokkal szigorúbb személyiség a siket szépségkirálynő, mint a férje. Péter még a kutyusuknak sem tud nemet mondani, így a gyereknevelésben is Fannira vár az erélyes anya szerepe.

Egy iskola teljes könyvtárát feltöltik jobbnál jobb könyvekkel egy új kezdeményezés résztvevőiként Weisz Fanniék. A modell és férje, Péter a követőik által javasolt iskolák közül fognak kiválasztani egy szerencséset.

Fanni és Péter ugyan nem sieti el a gyerekvállalást, de már készül rá 

– Mi is szeretünk olvasni, és szeretnénk, hogy a tanulók is megszeressék az olvasást. A kötelező olvasmányok mellett a népszerű ifjúsági szerzők művei, és igazi sikerkönyvek is kerülnek a polcokra, sőt ha szükség van rá, bútorokkal is segítjük a könyvtárat – mondta a Borsnak Fanni, akinek rajongói már gyűjtik a tippeket. A kezdeményezés testhezálló feladatot ad a modellnek, hiszen friss házasként lassan náluk is napirendre kerül a gyerekvállalás.

Könyvekkel lát el egy iskolai könyvtárat a fiatal házaspár (képünk illusztráció)

– A baba jön majd, amikor jönnie kell, nem szeretnénk ezen stresszelni, de mindenki tudni fogja, ha már úton lesz, ezt megígérem – tette hozzá Fanni, aki már a szülői szerepeket is felosztotta maguk között.

– Tudom, sokan nem gondolnák, de szerintem én szigorúbb leszek, mint Peti. Ezt a kutyusunk kapcsán is látom már. Én olykor leszidom Szőlőt, de Petinek nincs szíve megdorgálni, mindig megsajnálja. Azt hiszem, ugyanez lesz a gyereknél is. Nem szeretném, ha mindig csak a telefonját nyomkodná, vagy valamilyen videójátékot játszana. Petivel azon leszünk, hogy legyen egy arany középút: olvasson és játszhasson is.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük