Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Heti horoszkóp

Kos

Hétfőn és kedden az erőhöz ügybuzgalom társul. 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen. Ez diadalt és életvidámságot eredményez nálad. Szerdán reggel vigyázz magadra, mert egy Mars-Uránusz együttállás meghatványozza a stresszt! Csütörtökön bolygód, a Mars átlép a Bikába, és te hirtelen lelassulsz. Ez egyáltalán nem baj. Mivel most egy békésebb, kiszámíthatóbb időszak indul el, ami másfél hónapig tart. A hétvégédet vitákkal tarkítja 4 kritikus fényszög. Még jó, hogy lesz 2 remek fényszög is.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Heti horoszkóp

Bika

Nem fogsz ellenkezni a hét elejei események miatt: február második hete szuper fényszögekkel (Hold-Vénusz, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó) indul. A hét másik jó híre, hogy csütörtökön Mars belép a Bikába, ami sok energiát hoz magával. Azonban türelmetlenné is tehet. Vigyázz arra, hogy senki se nevezzen rámenősnek! Pénteken előnyös pénzügyi tendenciák indulnak el a bolygók szerint. Ez plusz bevételt jelent. Hétvégén utazni szeretnél. De a balesetveszélyes bolygóállások fokozott óvatosságra intenek.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Heti horoszkóp

Ikrek

Hét elején olyan összeszedett leszel, ami arra jó, hogy nagy koncentrációt igényelő munkában hatékonnyá válj. Hétfőn és kedden kiváló fényszögek (Hold-Vénusz, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó) segítenek neked. Szerdától magadra találsz, és a péntek lesz a kedvenc napod egy Nap-Hold szuper fényszögnek köszönhetően. Érdemes minél több megbeszélést erre a napra szervezned, mert mindenkivel megtalálod a hangot. Hétvégén nem szégyen, ha vannak könnyeid vizes jegyekben járó bolygók (Hold, Merkúr, Neptunusz) szerint.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Heti horoszkóp

Rák

Olyan fényszögek lesznek az égen a hét elején, amitől az az érzésed lesz, hogy a többiek kihagynak valami jóból. Pedig erről szó sincs. Szerdán reggel egy Mars-Uránusz együttállás azt jelzi, hogy a munkahelyeden egy váratlan szituáció frusztrál mindenkit: téged, a kollégádat és a főnöködet is. Utóbbi pánikba eshet, mert a pozíciója veszélybe kerülhet. Jobban tennéd, ha kimaradnál az egészből. Hétvégén a Rák Hold és 4 csúnya fényszög hiper érzékennyé tesz. Bármikor bármin képes leszel megsértődni.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Heti horoszkóp

Oroszlán

Hatékony leszel a munkádban hétfőn és kedden 3 szuper fényszög szerint: Hold-Vénusz, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó. Most nagyot léphetsz előre a ranglistán. Csütörtökön Mars a Bikába lépve a munkahelyedre rivalizálást visz magával. Okosabban tennéd, ha nem bonyolódnál bele. Ez nem csak csütörtökre vonatkozik, hanem a következő mintegy másfél hónapra is. A hétvégéd akkor lesz jó, ha vigyázol az egészségedre. 2 nap alatt 4 „rosszízű” fényszög azt mutatja, hogy így, a tél végén hamar lebetegedhetsz…

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Heti horoszkóp

Szűz

Kifejezetten kedvezőnek fogod megítélni a hét elejét szuper fényszögeknek köszönhetően. Végre láthatod a konkrét eredményeket. Ez erőt ad neked a folytatáshoz. A hét közepén dobj be mindent a karriered építése érdekében, mert előléptethetnek! Főleg pénteken, amikor egy szuper Nap-Hold fényszög szuper elismerést szimbolizál. Igyekezz mindenkivel kommunikálni! Meg fogsz lepődni a kedvező reakción. Hétvégén a panaszkodó barátaidat meg kell hallgatnod, de nem kell megoldanod a problémáikat.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Heti horoszkóp

Mérleg

Felesleges aggódnod a kiadások miatt a hét elején, mert 2 nap alatt 3 szuper fényszög (Hold-Vénusz, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó) lesz az égen. Még csak hónap közepe van, de már a hónap végén agyalsz. Nem kell. Szerda reggel egy kellemetlen Mars-Uránusz együttállás kellemetlen konfliktust hozhat. A másik fél erőszakosan közeledik. Ez az egész nem a személyed ellen szól, inkább róla szól. Péntek lesz a hét legkedvezőbb napja. Hétvégén 2 nap alatt 4 csúnya fényszög ronthatja a hangulatot.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Heti horoszkóp

Skorpió

Segítőkész emberekkel fogsz találkozni hét elején. A kedvező fényszögek szerint számíthatsz rájuk. Szerdán reggel lesz egy Mars-Uránusz együttállás, ami stresszt mutat. Ne hagyd kibillenteni magadat! A hét második felében észnél kell lenned, mert a kiadásaid megnőhetnek. Óvatosan költekezz! Hétvégén vizes jegyben járó bolygók (Hold, Merkúr, Neptunusz) szerint elemedben leszel. Azonban balesetveszélyes konstellációk lesznek az égen: Hold-Vénusz, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó, Hold-Uránusz.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Heti horoszkóp

Nyilas

Megnyugodhatsz, mert előnyös fényszögek szerint a vártnál előnyösebben alakulnak a pénzügyeid a hét elején. Nem szabad elbíznod magad, és tilos elkezdened költekezni. Szerdától nagy hatással lesz rád valaki. Megigéz a hangja, a gesztusai, a humora. Jobb lenne, ha ez nem látszana rajtad, mert félre értheti. Ne feledd, hogy a flört sosem ártatlan! A hétvégéd rendkívül költséges lehet 4 kellemetlen fényszög tükrében: Hold-Vénusz, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó, Hold-Uránusz. Fogd vissza a kiadásaidat!

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Heti horoszkóp

Bak

Favorizálni fogod a hétfőt és a keddet. Mivel 2 nap alatt 3 szuper fényszög garantálja az elégedettséget. Most hatványozottan összeszedett és hatékony leszel. Okosan használd ki ezt! A hét közepén a kollégáid nehéz feladattal küzdenek. Ajánld fel a segítségedet! De csak akkor folyj bele, ha megengedik! Hétvégén a szerelem lesz a főszereplő. Azonban te hiába vagy szerelmes, ha a másik duzzog. Erre esélyt mutat 2 nap alatt 4 csúnya fényszög: Hold-Vénusz, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó, Hold-Uránusz.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Heti horoszkóp

Vízöntő

A hét legelején inkább a magánéleted fog foglalkoztatni, semmint a munkád. Szerencsére szerencsés fényszögek azt mutatják, hogy nincs okod aggodalomra. Szerdán reggel egy Mars-Uránusz együttállás váratlan stresszes helyzet elé állít. Gyorsan oldd meg, és menj tovább! Szerdán délelőtt már szó szerint és átvitt értelemben is fellélegezhetsz az Ikrek Holdnak köszönhetően. Hétvégén 2 nap alatt 4 kritikus fényszög lesz az égen, ami arra int, hogy vigyázz az egészségedre! Jó lenne, ha nem robbannál le.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Heti horoszkóp

Halak

Hét elején olyan egyeztetésre keríts sort, amihez eddig nem volt kedved! Remek fényszögek segítenek neked. Meg fogsz lepődni, hogy milyen összhang lesz. Szerdától szíved szerint otthon maradnál. Annyi dolgod lenne, hogy nehéz a munkádra koncentrálni. Pedig össze kéne szedned magad, ha nem akarsz elmarasztalást. Pénteken talán könnyebb lesz. Hétvégén elemedben leszel a Rák Holdnak köszönhetően, de ezt elronthatják hisztis gyerekek, vagy gyerekes felnőttek. Ezt 4 kellemetlen fényszög mutatja…

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük