Cinthya Dictator: Bocsánatot kértem a létezésemért is! videó

Cinthya Dictator: Bocsánatot kértem a létezésemért is! videó

Inkább meghökkentő, mint megosztó, de kétségtelenül tehetséges művész. Az elsősorban fotósként alkotó Cinthya Dictator a Magneoton Spotlightban mesélte el Miskovits Marcinak, miért vonult vissza a nyilvánosságtól.

„Gyengébb a pszichém, hogy én ezt el bírjam viselni. Mindenkinek van véleménye, mindenki megítél valamilyen módon. Nekem ez sok volt és nehéz” – magyarázta Cinthya.

“Az utóbbi pár évben bocsánatot kértem a létezésemért is, ha új társaságba kerültem. Nagyon visszahúzódó lettem, bezárkóztam. Lehet, hogy az oldalaimról az jön le, hogy ez a lány nagyon kifele él, de egyáltalán nem élek kifele. Nekem ez problémát jelentett. Most úgy érzem, felszabadultam, és szeretném a saját adottságaimat kihasználni képalkotói szempontból. Az, hogy a kis exhibicionizmusomat kiélem a YouTube-on, az belefér, de én már nem szeretnék mindenkihez eljutni.”

Arról is beszélt, milyen hatással volt az életére a nyirokrák, amiből szerencsére sikerült kigyógyulnia.

„Figyelem, mennyi boldog pillanat van egy napban. Szorongás nélkül élek, ami nagy boldogsággal tölt el. A betegség arra tanított meg, hogy szeressem a pillanatot, hogy jelen legyek a pillanatban. Ha egy nap öt boldog pillanatom van, akkor boldog vagyok. Ha kevesebb, akkor átlagos, ha egy se, akkor rossz napom volt… Most újjászületésben vagyok!”

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük